Målfesten kom av sig

Postat: 17 januari, 2011 av Magnus i Matchrapport ECHL
Etiketter:

Efter vinsten mot ECHL-ledarna Greenville fortsatte Kalamazoo sin road trip till South Carolina för möte med Stingrays. Även detta motstånd var på pappret en svår nöt att knäcka då Stingrays innan sin förlust i fredags hade sex raka vinster och säkert var taggat efter att fått sviten bruten.

Det dröjde också bara drygt fyra minuter innan hemmalaget fick utdelning efter ett skott från mellan cirklarna som passerade Ryan Nie i K-Wings kasse. Detta mål fick verkligen Kalamazoo att vakna till och man kom att dominera resten av perioden. Kvitteringen kom fyra minuter efter ledningsmålet och det var Sam Ftorek som i spel 4-mot-4 kunde slå in en retur. Sedan var det Andrew Fourniers (bilden) tur att presentera sig i målprotokollet, två gånger om dessutom. Efter att han precis lyckats få pucken över linjen fram till 2-1 kunde han i powerplay även sätta dit 3-1 och vi antog att detta skulle bli en match med många mål i slutändan.

Men ack så fel man kan ha ibland. Inget av lagen förmådde nämligen att göra några fler mål och Ryan Nie svarade åter för en mycket stabil insats med endast ett insläppt mål och 28 räddningar.

Idag klockan 19:05 spelar K-Wings sin sista match för denna road trip då man återvänder till Greenville för ytterligare ett möte med ligaledarna. Den tidiga matchstarten beror på att man i USA har helgdag, det är Martin Luther King Day, och därför startar t.ex. även Islanders match mot New Jersey på samma klockslag.

MÅLSKYTTAR:

  • 1-0 Tommy Goebel (Samson Mahbod, Rob Ricci) 4:33
  • 1-1 Sam Ftorek (Aaron Clarke, A.J. Thelen) 8:42
  • 1-2 Andrew Fournier (Trent Daavettila, Darryl Lloyd) 11:36
  • 1-3 Andrew Fournier (Aaron Clarke, Ryan McGinnis) 14:51 PP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s