Jon Sim ryktas vara på väg till Schweiz

Postat: 14 januari, 2011 av Magnus i Nyheter Bridgeport, Nyheter Islanders, Nyheter Kalamazoo
Etiketter:, , , , ,

Enligt Newsdays Katie Strang är Jon Sim (bilden) aktuell för spel i Schweiz. Det hela började med att Jon Sim och Dylan Reese placerades på waivers av Islanders för att kunna skickas ner till Bridgeport. Detta skulle blivit tredje gången denna säsong som Sim fått ”nöjet” att kliva ner i farmarligan men när han väl gått igenom waivers uteblev han istället från Sound Tigers träning och stängdes omedelbart av från klubben som dessutom satte upp honom på en så kallad $125 unconditional waiver. Detta innebär att han släpps från sitt kontrakt med Islanders och han får söka sig om efter annan arbetsgivare.

Kanske är det just detta han redan gjort för nu ryktas det alltså om att Sim är på väg till Schweiz. Mer om detta när nya uppgifter dyker upp i ärendet.

Andra smånotiser som vi kan berätta om är att Brady Leisenring fortsätter åka jojo mellan Kalamazoo och Bridgeport. Denna gång är han tillbaka i Sound Tigers och han får sällskap av en annan gammal Bridgeport-profil, Jason Pitton. Pitton draftades 2004 av Islanders och spelade i Sound Tigers mellan 2006-09 innan han fortsatte till diverse andra farmarlag. Nu lånas han in till AHL från Stockton Thunder i ECHL där han gjort en bra säsong såhär långt.

Enligt mer osäkra källor ska spelarna i Kalamazoo eventuellt tittat på den gamla kultrullen Slap Shot med Paul Newman i huvudrollen på vägen till Greenville, en liten nätt bussresa på 7½ timme. På frågan vad som skulle laddas i DVD-spelaren fick undertecknads förslag på ovannämnda film tummen upp enligt lagets Twitter. Om det verkligen blev så har ännu ej kunnat bekräftas. Kanske märks det i morgondagens match så vi håller utkik efter folie runt knogarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s