Målfattigt när Sound Tigers åkte på stryk

Postat: 3 januari, 2011 av Magnus i Matchrapport AHL
Etiketter:, , , , , , , , , ,

Efter en fin avslutning på det förra året klättrade Bridgeport i tabellen och vi börjar så smått tro på en slutspelsplats i slutändan. Men efter gårdagkvällens förlust mot Providence som ligger efter i tabellen blir man lite fundersam.

Efter att Nathan Lawson åter blivit uppkallad till Islanders efter att Dwayne Roloson lämnat för Tampa Bay stod valet mellan Kevin Poulin och Mikko Koskinen för coach Pat Bingham. Det blev den sistnämnde som fick förtroendet och redan efter knappt fyra minuters spel fick han vittja nätet efter att Hamill hittat Alexandrov som enkelt kunde ge Providence ledningen. Rob Hisey var sedan nära en kvittering men hans skott träffade stolpen och inga fler mål noterades i den första perioden.

Bridgeport kunde en bit in i den andra perioden kvittera när Micheal Haley satte pucken i numerärt överläge. För assisten stod Bridgeport bägge svenskar, Robin Figren och David Ullström. Mot slutet av perioden var det Koskinens tur att ha stolparna på sin sida, i dubbel bemärkelse. Providence Maxime Sauve sköt ett skott som gick stolpe-stolpe-ut. Maximalt flyt den gången för Sound Tigers.

Släkten är som bekant värst. Knappt sju minuter in i den tredje perioden kunde f.d. Bridgeportspelaren Jeremy Reich avgöra matchen till Providence fördel. Bridgeport hade ett par bra lägen i powerplay mot slutet men utan att få utdelning.

Sound Tigers meddelade efter matchen att man förlängt Brandon Svendsens (bilden) try-outperiod efter att hans förra kontrakt på 25 matcher tog slut i och med gårdagens match. Jag har däremot inte hittat någon uppgift på hur många matcher det nya kontraktet gäller över. Nyförvärvet Ty Wishart var inte med i matchen då han kom in lite sent inför matchen. Han spelar antagligen på onsdag istället då Sound Tigers tar emot Portland Pirates.

MÅLSKYTTAR:

  • 0-1 Yury Alexandrov (Zach Hamill, Jordan LaVallee-Smotherman) 3:56
  • 1-1 Micheal Haley (David Ullström, Robin Figren) 28:31 PP
  • 1-2 Jeremy Reich (Jordan Caron, Zach Hamill) 46:49
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s