Försvagat Kalamazoo inledde året med förlust

Postat: 2 januari, 2011 av Magnus i Matchrapport ECHL
Etiketter:

Som vi tidigare nämnt har K-Wings lånat ut sin förstemålvakt till Binghamton i AHL. Inför nattens retur mot Elmira Jackals fick ännu en spelare samma besked. Trent Daavettila anslöt till Grand Rapids där han också spelade i natt utan att göra så mycket väsen av sig i poängprotokollet. Nie var backup i sin första match i Senators tröja. Istället för Daavettila så gjorde Brian Jurynec comeback och det dröjde bara en(!) sekund in i matchen innan han hade kastat handskarna.

Trots att det var mållöst efter den första perioden saknades det inte chanser men målvaktsspelet var mycket bra från bägge håll. Scenariot upprepade sig i den andra perioden som också slutade mållös och inte förrän 4:20 in i den tredje perioden föll matchens första mål. Elmira tog ledningen efter att pucken precis letat sig förbi Riley Gill och över mållinjen. Knappt två minuter senare bröt Elmira ett uppspel och man kontrade in 2-0, ett mål som skulle visa sig bli matchavgörande. För trots en reducering i numerärt underläge genom boxplayspecialisten Aaron Clarke (bilden) så kunde Elmira med ett mål i öppen kasse vinna med slutresultatet 3-1.

Jackals och K-Wings ska mötas i fyra raka matcher och detta var match nummer två i ordningen, lagen har en vinst var och nästa gång vi ser dom spela är på fredag.

MÅLSKYTTAR:

  • 0-1 Tyler Donati (Justin Donati, Corey Cowick) 44:20
  • 0-2 Eric Lampe 45:59
  • 1-2 Aaron Clarke (Andrew Fournier, Steve Tarasuk) 55:51 SH
  • 1-3 Corey Cowick 58:56 EN
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s