Kalamazoo ändrar om i laget

Postat: 29 december, 2010 av Magnus i Nyheter Kalamazoo
Etiketter:,

Kalamazoo Wings har nyligen genomfört en trade med Stockton Thunder och ny spelare för K-Wings är Aaron Clarke som tidigare varit en av Wheeling Nailers bästa spelare och som för två säsonger sedan även fick chansen på AHL-nivå, dock utan större framgång. Han är mycket viktig i numerära underlägen och förra säsongen var han den spelare i ECHL som gjorde flest mål i spel 4-mot-5.  I utbyte får Stockton Jordan Fulton som inledde säsongen förtroendeingivande men efter hand har spelet stagnerat och poängen uteblivit.

En annan som lämnar Kalamazoo, om än tillfälligt, är målvakten Ryan Nie (bilden) som lånas ut till AHL och Binghamton Senators. Man kan ju spekulera i om denna låneperiod främst sträcker sig över pågående junior-VM då Robin Lehner vaktar småkronornas kasse. Under tiden Nie är på annat uppdrag hämtar Kalamazoo in Tom Schaul från Indiana Blizzard i AAHL.

I natt spelar K-Wings borta mot Toledo Walleye, utan nye Aaron Clarke som inte hinner till matchen då han befinner sig i Kalifornien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s