Slarvigt byte fällde Sound Tigers

Postat: 25 november, 2010 av Magnus i Matchrapport AHL
Etiketter:

Bridgeport fick med sig en poäng i nattens hemmamöte med Providence Bruins. Bortalaget avgjorde tre minuter in i förlängningen när Bridgeport var mitt inne i ett byte. Vi kunde notera två nya men ändå bekanta ansikten i Sound Tigers laguppställning. Josh Bailey gjorde sin allra första match i AHL och Dustin Friesen var inkallad från Idaho Steelheads till nattens drabbning. Friesen gjorde åtta matcher med Bridgeport redan under förra säsongen då han annars spelade för Utah.

Efter en ganska händelsefattig förstaperiod kunde Providence ta ledningen i power play en dryg minut in i den andra. Kvitteringen kom mitt i perioden, också det i power play. Jon Sim och Rhett Rakhshani högg bägge på en retur utan att lyckas få träff på pucken och istället gled Jon Landry (bilden) in från blålinjen och tryckte in pucken. Trots stort övertag i den sista perioden kunde inte Sound Tigers avgöra matchen och istället kunde Providence som tidigare nämnt utnyttja den oreda som blev i samband med bytet.

Kevin Poulin storspelade ännu en gång i målet och då detta var hans tredje start på de senaste fyra matcherna får man kanske anta att han nu är mer eller mindre uttalad förstemålvakt.

På fredag tar Sound Tigers emot Hartford Wolf Pack i lagens sista möte med varandra någonsin. Skälet till det är att Wolf Pack kommer byta namn mitt under säsongen och alltså upphöra under sitt nuvarande namn.

MÅLSKYTTAR:

  • 0-1 David Ling (Wyatt Smith, Yury Alexandrov) 21:13 PP
  • 1-1 Jon Landry (Rhett Rakhshani, Jon Sim) 32:14 PP
  • 1-2 Jamie Arniel (Jeff LoVecchio, Nathan McIver) 63:06
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s